Dzięki bardzo za info, po weekendzie majowym się wybiorę do nich moją O2
[O2] Regulacja wysokości fotela
Zwiń
X
-
To samo mialem napisać, najwyżej swoje obicie tylko przełożyć na stelaż. :diabelski_usmiech
Na allegro kiedyś widziałem za 200zł komplet siedzen do OII, przy czym obicie to już było
do wyrzucenia ale za tą cene były 2 fotele przednie z regulacją wysokości i regulacją
odcinka lędźwiowego. Tak więc poluj!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopbo mi dużo gwarancji zostało
to lepiej fotel cały poprzerabiac niz inny wstawić? :roll:
wstaw skórzany :wink:
albo przekładaj
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Wysłany: Wto 07 Sie, 12 23:45
bishop napisał/a:
bo mi dużo gwarancji zostało
a co to ma do rzeczy?
Ja znam odpowiedź , i wieli innych też :szeroki_usmiech
Jak kiedyś będzie mi się nudzić , złożę temat np Przeboje ASO , ... będzie hit :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopChyba Twoje doświadzcenia z ASO są minimalne
Zamieszczone przez bishopjak chcesz to wyślij im maila, z zapytaniem
chciałeś rady- udzieliłem ci
wymiany całego fotela nikt ale to nikt nie zauważy
a jak wolisz popruć cały fotel a później spawać stelaż to juz twój wybór
koledzy na gwarancji robią większe przeróbki niż "wymiana" fotela i jakoś nikt sie nie czepia
a skoro jesteś takim purystą to przecież przed każdą wizytą w ASO możesz wkładąć stary fotel żeby broń Boże nie zauważyliprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy co do twojego doświadczenia z ASO to koledzy z trójmiasta coś mogliby powiedzieć ,ale wystarczy spojrzeć na Twój podpis i doczytać że to nie twoja pierwsza OCTAVIA oraz na ilość (pomógł 80 razy vs pomógł 1 raz)
kolego bishop posłuchaj starszego ( na forum ) kolegi i zakładaj cały fotelSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyi naprawdę uważasz, że jak kupiłeś 1,6 z gazem to od razu będą ci ogladać fotele?
chciałeś rady- udzieliłem ci
Zamieszczone przez piotrek_gdykoledzy na gwarancji robią większe przeróbki niż "wymiana" fotela i jakoś nikt sie nie czepia
Z wymianą fotela pewnie łatwiej, ale trzeba dopasować tapicerkę /albo prucie, tylko że regulacja wysokości idzie w parze z regulacją podparcia pleców i dochodzi drugie kółko z boku/, i też po to brałem nówkę ,żeby mieć pewność że poduszka zadziała właściwe, a przy używce to zawsze ryzyko.
Zamieszczone przez sebastian7905piotrek_gdy co do twojego doświadczenia z ASO to koledzy z trójmiasta coś mogliby powiedzieć ,ale wystarczy spojrzeć na Twój podpis i doczytać że to nie twoja pierwsza OCTAVIA oraz na ilość (pomógł 80 razy vs pomógł 1 raz)
kolego bishop posłuchaj starszego ( na forum ) kolegi i zakładaj cały fotel
Nie sugeruję się ilością pomógł tylko bieżącą wartością postów. Może się zdarzyć ,ze np komuś co ma 800 pomógł zaszwankuje zdrowie psychiczne i kolejna porada bedzie ...hmm mało skuteczna
Doceniam aktywnosć i zaangażowanie kolegów, a za dobre rady dziekuję.
Komentarz
-
-
bishop, IMO to troszkę przesadzasz. Ja pojechałem na przegląd z obniżonym zawiasem i dystansami i jakoś nikt mi nie zwrócił uwagi. Jak chcesz zakładać regulacje to IMO szukaj foteli z Elegance liftback (nawet wiem, kto z forum ma takie na zbyciu w dobrej kasie po przelocie jakiś 45kkm) i już, a jak boisz się o działanie poduszki to wsadzisz u tapicera ze swoich foteli i probelm z głowy.
Komentarz
-
-
Ja będę miał na zbyciu swoje fotele z wersji elegance od dziś wieczorem ale zajmę się sprzedażą jak wrócę z wakacji, po przelocie 45 kkm właśnie :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez bishopBo wszysko jest dobrze ,do czasu jakiejś usterki, wtedy bezradne ASO miota sie i szuka dziury w całym , aby tylko zrzucić winę na użytkownika.Gbyby nie wpinana poduszkaboczna w elektronikę , nawet ni pytałbym na forum.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihaubishop, IMO to troszkę przesadzasz. Ja pojechałem na przegląd z obniżonym zawiasem i dystansami i jakoś nikt mi nie zwrócił uwagi.
Nie czytasz dokładnie , schody są wtedy jak masz jkieś usterki a ASO nie potrafi lub nie chce ich usuwać.
Komentarz
-
-
bishop, tak naprawdę nie wiem o co ci chodzi
o generowanie tematu?
zaprzeczasz sam sobie, bo albo
1.wymienisz fotel w ASO( kupiony w ASO) i zabulisz
2.wymienisz fotel w ASO(kupiony poza ASO) i skasują cię ale nikt się nie przyczepi
3.wymienisz fotel poza ASO i nikt tego nie zauważy(poduszkę możesz przełożyć sobie na swoją(tylko nie wiem po co) a jeśli masz cykora to fotel przed każdą wizytą w ASO sobie założysz stary(5 minut roboty)
4."wyrzeźbisz" sobie nowy fotel- ale wtedy tak jak twierdzisz jakby coś się spieprzyło to ASO na pewno się do tego przyczepi
poza tym drogi kolego poczytaj sobie warunki gwarancji- to co mogą ci zrobić to utrata gwarancji na ten element który wymieniłeś- a nie na całe auto
pomyśl i podejmij decyzję- ale nie wymagaj żeby ktoś decydował za ciebie
lepiej wymienić cały fotel niż coś lutować
bo w razie wypadku(odpukać) to spawana rama fotela poleci pierwszaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdybishop, tak naprawdę nie wiem o co ci chodzi
o generowanie tematu?
Już w drugim poście dostałem dobrą podpowiedź
Zamieszczone przez piotrek_gdybishop, taniej dostać cały fotel z regulacja niż rzeźbic
...a że ktoś tam zarzucił że mam mało pomógł, ktoś dał +1, to się spam zrobił i tyle.
Tak czy inaczej zaczynam rysować dla Ciebie laurkę /pojdzie na PW/ +pomógł ,bo starasz sie pomagać. 8)
Komentarz
-
Komentarz